Каменський Іван Петрович - Грищенко, Валентин Іванович; Кузьміна, Ірина Юріївна; Перцева, Жаннета Миколаївна (My University, 2003)
Стаття про ординарного професора кафедри повивального мистецтва Харківського університету, який увійшов в історію як засновник педіатрії
Keywords: Каменський Іван Петрович; історія медицини; акушерство та гінекологія; педіатрія; Харківський університет