Псоріаз з точки зору теорії аутоінтоксикації - Пустова, Наталія Олександрівна (My University, 2016)
В статті проведений огляд літературних данних, які розглядають псоріаз з точки зору теорії аутоинтоксикации і пов'язують його з захворюваннями кишківника. Ця стаття досліджує концепцію кишкової патології як істотного етіологічного фактора при псоріазі. Дотримуючись цієї концепції, кишкова проникність розглядається як первинний фактор в патогенезі псоріазу.
Keywords: псоріаз; теорія аутоінтоксикації; кишкова патологія; запалення кишківника