Результати токсичності склоіономерних цементів для постійної фіксації незмінних конструкцій зубних протезів - Янішен, І.В.; Бережна, О.О.; Сідорова, О.В. (Полтавський державний медичний університет, 2021)
Результати проведеного експерименту вказують на те, що новий вітчизняний склоіономер- ний цемент для постійної фіксації незнімних зубних конструкцій не надавав токсичної дії на органи й тканини лабораторних тварин за тривалого застосування.
Keywords: токсичність матеріалів; склоіономерний цемент