Деякі особливості ведення пацієнтів з остеоартрозом в загальномедичній практиці - Малик, Наталія Віталіївна (My University, 2019)
Деякі особливості ведення пацієнтів з остеоартрозом в загальномедичній практиці
Keywords: особливості ведення пацієнтів; ведення пацієнтів; остеоартроз; загальномедична практика