Результати лікування хворих на гіпертонічну хворобу в практиці сімейного лікаря - Світлична, Яна Дмитрівна; В'юн, Тетяна Іванівна; Темнохуд, Маргарита Миколаївна (ГО «Міжнародний центр наукових досліджень», 2023)
Результати лікування хворих на гіпертонічну хворобу в практиці сімейного лікаря
Keywords: гіпертонічна хвороба; сімейний лікар; гіпертензія; каптоприл; 2023у