Особливості розвитку синдрому емоційного вигорання у працівників інфекційних лікарень - Дяченко, Ірина Олексіївна; Кателевська, Наталія Миколаївна; Пелих, І.М. (My University, 2019)
В роботі розглянуто особливості розвитку синдрому емоційного вигорання у працівників інфекційних лікарень.
Keywords: медичні працівники; інфекційні лікарні; синдром емоційного вигорання