Взаємозв'язок сироваткового рівня несфатину-1 та безбольової ішемії міокарду у хворих на гіпертонічну хворобу з ожирінням - Іванченко, Світлана Володимирівна (Університетська клініка, 2019)
Взаємозв'язок сироваткового рівня несфатину-1 та безбольової ішемії міокарду у хворих на гіпертонічну хворобу з ожирінням
Keywords: несфатин-1; безбольова ішемія; ішемія міокарду; гіпертонічна хвороба; ожиріння