Богородицький Онисим Пантелеймонович - Перцева, Жаннета Миколаївна; Кузьміна, Ірина Юріївна (My University, 2003)
Стаття про ординарного професора кафедри акушерства, жіночих і дитячих хвороб Харківського університету (1824-1826)
Keywords: Богородицький О.П.; історія медицини; історія Харківського університету; акушерство та гінекологія