Ефективність застосування сучасних педагогічних технологій при викладанні навчальної дисципліни «Анатомія людини» - Лопушняк, Леся Ярославівна; Сухоносов, Роман Олександрович; Бойчук, Олег Михайлович; Гончаренко, Валентина Анатоліївна; Шкляр, Антон Сергійович; Lopushniak, Lesia Yaroslavivna; Sukhonosov, Roman Oleksandrovych; Boichuk, Oleh Mikhailovych; Honcharenko, Valentina Anatolyevna; Shkliar, Anton Sergeevich (My University, 2024)
У статті наведено результати проведеного експерименту з використанням сучасних педагогічних технологій: кейс–методу та технологій симуляційного навчання при професійній підготовці майбутніх лікарів. Виявлено, що рівень успішності в експериментальній групі, в якій здобувачі освіти навчалися з використанням технологій симуляційного навчання та кейс –технологій, збільшився на 0,8 бали порівняно з константувальним етапом: до експерименту становив 3,8 бали, після експерименту – 4,6 бали. При цьому, рівень успішності здобувачів освіти в контрольній групі не змінився. Такі результати засвідчують, що використання на практичних заняттях симуляційного навчання та кейс –технологій підвищують якість засвоєння теоретичних знань, забезпечують формування практичних навичок та розви тку клінічного мислення у майбутніх лікарів
Еffectiveness of the use of modern pedagogical technologies in teaching the academic discipline "human anatomy"
Keywords: педагогічні технології; студент; навчання; анатомія; експеримент; 2024у