sCD40L - фактор ризику серцево-судинних ускладнень у хворих на гіпертонічну хворобу та цукровий діабет 2 типу - Кадикова, Ольга Ігорівна (My University, 2012)
Було побудовано модель, що дозволяє прогнозувати розвиток серцево-судинних ускладнень на підставі клінічних, біохімічних, субстанціональних даних хворих на гіпертонічну хворобу та цукровий діабет 2-го типу.
Keywords: sCD40L; гіпертонічна хвороба; цукровий діабет; серцево-судинні ускладення