Організація роботи сектора сприяння працевлаштуванню випускників Харківського національного медичного університету - В’юн, В.В.; Тельнова, Л.Г.; Власенко, А.В. (My University, 2019)
В статті наведено основні положення організації роботи сектора сприяння працевлаштуванню випускників Харківського національного медичного університету
Keywords: працевлаштування випускників