Архівні документи як провідне історичне джерело дослідження організації охорони здоров’я у Харкові періоду 1920–30-х рр. - Демочко, Ганна Леонідівна (ЧНУ ім. Б. Хмельницького, 2012)
У статті охарактеризовані фонди Центрального державного архіву вищих органів влади та управління України та Державного архіву Харківської області, які дозволяють вивчити історію охорони здоров’я у Харкові у 1920–30-ті роки ХХ ст.
Keywords: архівні фонди; Центральний державний архів вищих органів влади; Державний архів Харківської області