Базисна литтєва пластмаса на основі метилметакрилату «Стомаліт» - Запара, П.С.; Янішен, І.В.; Запара, С.Ф.; Томілін, В.Г.; Куліш, С.А. (Укрмедпатентінформ МОЗ України, 2018)
Для підвищення ефективності ортопедичного лікування пацієнтів знімними конструкціями пластинкових зубних протезів розроблено та науково- клінічно обґрунтувано використання вітчизняної литтєвої базисної пластмаси на основі метилметакрилату «Стомаліт».
Keywords: ортопедична стоматологія; знімні пластинкові протези; базисна пластмаса; метилметакрилат