Діагностика лямбліозу у хворих на генералізований пародонтит за визначенням стану мікробіоценозу порожнини рота - Савєльєва, Наталія Миколаївна (My University, 2013)
Наявність мікроорганізму E.faecalis, виділеного в найбільшій кількості від хворих на генералізований пародонтит на тлі лямбліозу може бути непрямою ознакою паразитарного захворювання і слугувати додатковим методом для його виділення.
Keywords: генералізований пародонтит; лямбліоз; мікрофлора ротової порожнини; E.faecalis