Евтаназія в контексті смерті людини - Компанієць, Кіра Миколаївна; Онасенко, Ірина Анатольївна; Хомуленко, Євгеній Володимірович; Ащеулова, Тетяна Вадимівна (ХНМУ, 2015)
Проблема евтаназії була сформульована в глибокій старовині, і вже тоді вона викликала численні суперечки серед медиків, філософів і юристів. Ставлення до навмисного прискорення настання смерті невиліковно хворого, навіть з метою припинення його страждань, ніколи не було однозначним.
Keywords: евтаназія; людина