Діагностичні помилки в патології слинних залоз - Дмитрієва А.А., Алія Ануарбеківна; Dmytriieva, Aliia; Осіпов, Михайло Володимирович; Osipov, Mykhailo (ХНМУ, 2022)
У діагностиці захворювань слинних залоз лікарські помилки мають неоднакове значення, деякі можуть призвести до тривалого, а інколи ж неправильного лікування та в результаті до інвалідності пацієнта. Хірург-стоматолог може помилятися, але важливо правильно до помилок ставитись, аналізувати і в майбутньому їх не повторювати. Розбір помилок у колективі з аналізом їх причин служить на користь не лише самому лікарю та його колегам, а насамперед майбутнім пацієнтам.
Diagnostic errors in the pathology of the salivary glands
Keywords: слинні залози; діагностика; помилки; salivary glands; diagnostics; errors; 2024у/2022