Актуальні питання сучасної морфології - Наконечна, Оксана Анатоліївна (ред. кол.); Боягіна, Ольга Дмитрівна (ред. кол.); Колісник, Ігор Леонідович (ред. кол.) (ХНМУ, 2026)
У збірці матеріалів конференції «Актуальні питання сучасної морфології» представлені результати наукових досліджень фахівців у галузі морфологічних наук із різних наукових та медичних закладів освіти України й інших країн. Матеріали присвячені сучасним досягненням і перспективам розвитку морфології, інтеграції фундаментальних досліджень із клінічною практикою, удосконаленню методів викладання морфологічних дисциплін та обміну науковим досвідом між дослідниками. Збірка призначена для науковців, викладачів, аспірантів, студентів та всіх зацікавлених.
Затверджено ВР ХНМУ Протокол № 4 від 23.04.2026 р.
Keywords: 2026у