Динаміка ліпоцитокінів на тлі лікування комбінацією бенфотіаміну з піридоксином у хворих на ішемічну хворобу серця та цукровий діабет 2-го типу - Кравчун, Павло Павлович (My University, 2012)
Вивчено динаміку ліпоцитокінів на тлі лікування комбінацією бенфотіаміну з піридоксином у хворих на ІХС та ЦД 2-го типу.
Keywords: ліпоцитокіни; бенфотіамін; цукровий діабет; ішемічна хвороба серця