Herpes simplex на фоне ВИЧ-инфекции: особенности течения на современном этапе - Дащук, Андрей Михайлович; Пустовая, Наталия Александровна; Добржанская, Евгения Игоревна (My University, 2018)
У статті наведено статистичні дані про масштаби епідемії в Україні. Наведено досвід спостережень за 16 ВІЛ-інфікованими пацієнтами, що страждають herpes simplex. Описано особливості клінічного перебігу herpes simplex на тлі ВІЛ-інфекції. Наведено методи діагностики і лікування цього захворювання.
Keywords: эпидемия; herpes simplex; ВИЧ-инфекция; антиретровирусная терапия