Неонатальні аритмії: тріпотіння передсердь - Гончарь, Маргарита Олександрівна; Сенаторова, Ганна Сергіївна; Бойченко, Альона Дмитрівна; Шипко, Анатолий Федорович; Ріга, Олена Олександрівна; Кондратова, Ірина Юріївна; Страшок, Олександр Іванович; Сенаторова, Анастасія Валеріївна; Тесленко, Тетяна Олександрівна; Губарь, Наталія Володивирівна (My University, 2014)
В статті наведено сучасні дані з питань діагностики неонатальних аритмій, розповсюдженість, механізми формування, діагностику та лікування одного з варіантів порушення ритма серця – тріпотіння передсердь. Оприлюднено клінічне спостереження, що до діагностики та лікування тріпотіння передсердь у новонародженого в ранньому неонатальному періоді.
Keywords: аритмії; новонароджені; діагностика; лікування