Оцінка якості ортопедичного лікування частковими знімними пластинковими протезами з безкламерною фіксацією - Герман, Станіслав Анатолійович (My University, 2017)
Адаптація пацієнтів до ЧЗПП є однією із найважливіших проблем сучасної ортопедичної стоматології. Це обумовлено механічним травмуванням слизової оболонки протезного ложа, зміною мікрофлори ротової порожнини, а також алергічними і токсико-хімічними змінами під впливом речовин, що входять до складу матеріалу протеза.
Keywords: ЧСПП; А-сіликон