Фізична терапія пацієнтів з білатеральною ампутацією нижніх кінцівок внаслідок мінно-вибухової травми - Парамонов, Максим Станіславович (My University, 2025)
Сьогодення в Україні та світі характеризується значним зростанням кількості мінно-вибухових травм внаслідок військових конфліктів і терористичних актів. Білатеральна ампутація нижніх кінцівок є одним із найтяжчих видів травм, які мають серйозні фізичні, психологічні та соціальні наслідки для постраждалих. Відновлення таких пацієнтів є складним багатофакторним процесом, де фізична терапія займає ключове місце.
Keywords: мінно-вибухова травма; білатеральна ампутація нижніх кінцівок; 2025у