Особливості гемодинаміки в маткових артеріях у вагітних з захворюваннями дихальних шляхів - Білий, Євген Євгенович; Сафонов, Єгор Романович (My University, 2020)
Всі вагітні з БА, пневмонією та гострим бронхітом продемонстрували розлади фетоплацентарної гемодинаміки в гестаційному терміні 29 тижнів, причому в групі вагітних з БА ІІ ступеню, пневмонією та гострим бронхітом обсяг гемодинамічних порушень була вищою, ніж у вагітних з БА І ступеню.
Keywords: гемодинаміка; маткові артерії; захворювання дихальних шляхів