Особливості організації та проведення змішаного навчання на клінічних кафедрах - Журавльова, Лариса Володимирівна; Цівенко, Оксана Іванівна; Олійник, Марія Олександрівна; Сікало, Юлія Костянтинівна; Лопіна, Наталія Андріївна (My University, 2020)
Підвищення ефективності та результативності професійної підготовки висококваліфікованого спеціаліста під час навчання у медичному виші є нагальною проблемою в умовах модернізації охорони здоров’я та сучасного реформування системи освіти. Основними ознаками якісного та ефективного навчання на клінічних кафедрах є опора на активне навчання із залученням інформаційних технологій, акцент на глибоке вивчення й розуміння предмету, рефлексивний підхід до навчального процесу з боку викладача й студента.
Keywords: дистанційне навчання; дистанційні технології; платформа Moodle