Особливості перцептивно-рефлексивних здібностей здобувачів вищої освіти на різних етапах професійного становлення - Харь, Альона Тарасівна (My University, 2026)
Дослідження присвячене аналізу особливостей перцептивно-рефлексивних здібностей здобувачів вищої освіти на різних етапах професійного становлення. У роботі розглянуто взаємозв’язок емпатії, рефлексивності, менталізації та саморегуляції, а також їхню динаміку залежно від спеціальності та етапу навчання.
Keywords: перцептивно-рефлексивні здібності; емпатія; рефлексивність; менталізація; саморегуляція; 2026у