Публічне управління розвитком медичного туризму - Копітько, Дар’я Сергіївна (My University, 2026)
Досліджено теоретичні основи публічного управління розвитком медичного туризму; практичні аспекти розвитку медичного туризму; концептуальні підходи до вдосконалення публічного управління розвитком медичного туризму
Keywords: публічне управління; розвиток; медичний туризм; 2026у