Інтернет-конференція як форма професійної комунікації - Павленко, Тетяна Борисівна; Павленко, Татьяна Борисовна (My University, 2020)
Розглянуто специфіку формату інтернет-конференції в ході професійної комунікації з урахуванням досвіду Наукової бібліотеки Харківського національного медичного університету. Визначено основні етапи та чинники успішності інтернет-конференції. Висвітлено підходи та реалізацію проєкту науково-практичної інтернет-конференції Наукової бібліотеки Харківського національного медичного університету «Бібліотеки і суспільство: рух у часі та просторі».