Семантичні варіації квантитативних концептів-дескрипторів в українській мові - Нестеренко, Анастасія Костянтинівна (Одеський університет "Одеська юридична академія", 2017)
У дослідженні аналізуються семантичні варіації квантитативних концептів-дескрипторів в українській мові.
Keywords: концепти; лексеми; лінгвістика; мова; українська мова