Дидактична модель активізації самостійної роботи майбутніх лікарів у курсі дисципліни «Медична біологія» - Садовниченко, Юрій Олександрович; Пастухова, Наталія Леонідівна; М'ясоєдов, Валерій Васильович (My University, 2020)
Метою роботи була модернізація дидактичної моделі активізації самостійної роботи студентів-медиків у процесі вивчення медичної біології. В основу дидактичної моделі було покладено принципи інтеграції, домінантності, пріоритету практики та студентоцентризму. Її основними структурними компонентами стали структурно-змістовний, технологічний, оцінювальний та коригуючий. Рівні активізації СРС при вивченні медичної біології було об’єднано у репродуктивний, частково-пошуковий, пошуковий та творчий.
Keywords: дидактична модель; самостійна робота; майбутні лікарі; медична біологія