Впровадження новітніх інформаційних технологій в навчальний процес на кафедрі внутрішньої медицини №3 - Журавльова, Лариса Володимирівна; Александрова, Надія Костянтинівна; Цівенко, Оксана Іванівна (My University, 2014)
Принципи доказової медицини широко впроваджуються в систему охорони здоров’я, наукову і клінічну діяльність, тому при навчанні як студентів, так і лікарів-інтернів слід користуватися цими принципами. На сьогоднішній день у країні спостерігається дефіцит як лікарів-дослідників, які здатні грамотно, з урахуванням сучасних вимог, спланувати наукову роботу, так і кваліфікованих практикуючих лікарів, спроможних якісно проаналізувати результати клінічних досліджень на основі доказової медицини.
Keywords: доказова медицина; охорона здоров'я