Вивчення аспектів формування інфекційних ускладнень після остеосинтезу та їх лікування - Гаркуша, Максим Анатолійович; Веснін, Володимир Вікторович; Долгорук, Максим Ігорович (My University, 2023)
Інфекційні ускладнення після остеосинтезу виникають дуже часто на фоні ушкодження тканин, нестабільності фрагментів реконструкції, наявності імплантанту або тривалого застосування зовнішньої фіксації, тому їх розвиток є доволі актуальною проблемою сьогодення.
Keywords: інфекційні ускладнення; остеосинтез; 2023у