Екологічна політика, як фактор соціальної, економічної, екологічної стабільності регіонів - Сидоренко, Микола Олександрович; Завгородній, Ігор Володимирович; Сокол, Костянтин Михайлович; Дмуховська, Тетяна Миколаївна (My University, 2015)
В роботі доведено, що недосконалість державних заходів щодо регулювання екологічної політики може обумовити виникнення ризику переходу станів екологічного неблагополуччя у стан екологічної катастрофи. Доведена необхідність науково-методологічного методичного удосконалення стратегії сталого екологічного розвитку країни
Keywords: екологічна політика; імунний статус; зона забруднення; екологічна катастрофа