Вплив мотивації навчання на професійну компетентність майбутніх лікарів-стоматологів - Янішен, Ігор Володимирович; Yanishen, Ihor; Кричка, Наталія Василівна; Krychka, Natalia; Дюдіна, Ірина Леонідівна; Diudina, Iryna; Куліш, Сергій Анатолійович; Kulish, Serhii (Полтавський державний медичний університет, 2025)
Підвищення мотивації пізнавальної діяльності студентів- стоматологів у навчальному процесі є надзвичайно важливим, оскільки саме вона визначає інтенсивність виконання професійних завдань, активність у досягненні поставлених цілей та результатів діяльності, спрямованої на надання допомоги пацієнтам.
Keywords: компетенції; викладацький колектив; 2026у