Обговорення доцільності використання надгортанного провідника повітря Ambu AuraStraight з лікарями практичної охорони здоров’я. - Курсов, Сергій Володимирович; Скоропліт, Сергій Миколайович; Загуровський, Володимир Михайлович; Феськов, Олександр Ернстович (ТОВ «УКРЛОГОС Груп», 2024)
У статті докладно представлено доцільність використання надгортанного провідника повітря Ambu AuraStraight для вітчизняних лікарів, його будову з наступною розробкою представлення девайсів і особливостей їх використання на практичних заняттях у центрі симуляційного навчання.
Keywords: Ambu AuraStraight; навчання; забезпечення прохідності дихальних шляхів; надгортанний провідник повітря; ларингеальна маска; 2024у