Клінічні прояви і стан фосфорно-кальцієвого балансу хворих на цукровий діабет з ознаками діабетичної остеоартропатії - Федоров, Володимир Олександрович; Журавльова, Лариса Володимирівна; Александрова, Надія Костянтинівна; Олійник, Марія Олександрівна (My University, 2014)
Мета роботи – вивчення клінічних особливостей перебігу діабетичних остеоартропатій і стану фосфорно-кальцієвого балансу.
Keywords: фосфорно-кальцієвий баланс; цукровий діабет 2 типу; діабетичні остеоартропатії