Використання рецептурних лікарських засобів під час військового стану в Україні - Морока, Ростислав Костянтинович; Дунаєва, Ольга Вікторівна (НФаУ, 2023)
В Україні, особливо зараз - під час військового стану, у регіонах де є певні труднощі з кваліфікованою медичною допомогою, відвідуванням сімейного лікаря, однією з актуальних проблем є безконтрольне самолікування. На основі літературних джерел, законодавчої бази про відпуск виробів медичного призначення у тезах розглянуто та проаналізовано концепцію відповідального самолікування і особливості ведення фармацевтичної опіки у прифронтових зонах.
Keywords: рецептурні лікарські засоби; військовий стан