Вплив гліфлозинів на перебіг серцево-судинних захворювань у хворих на цукровий діабет - Лакус, Анастасія Олександрівна; Марченко, Анастасія Сергіївна; Бобро, Лілія Миколаївна (ΛΌГOΣ, 2021)
Вплив гліфлозинів на перебіг серцево-судинних захворювань у хворих на цукровий діабет
Keywords: гліфлозин; серцево-судинні захворювання; цукровий діабет