Нікуліна, Галина ЛеонідівнаПодрігало, Леонід ВолодимировичФілатова, Наталія МихайлівнаПашкевич, Святослава АдамівнаПерцев, Дмитро Павлович2012-10-122012-10-122010Харчування як чинник підвищення ефективності підготовки спортсменів та профілактики донозологічних станів здоров’я у силових видах спорту (аналітичний огляд літератури) / Г. Л. Нікуліна, Л. В. Подрігало, Н. М. Філатова, С. А. Пашкевич, Д. П. Перцев // Медицина сьогодні і завтра. – 2010. – № 4. – С. 155–160.https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/884Аналізується сучасний стан наукових розробок щодо застосування аліментарного фактора у підготовці спортсменів. Зроблено висновок про необхідність обґрунтування спрямованості раціонів спортсменів силових видів спорту для підвищення результативності й ефективності підготовки.ukгігієнахарчуванняспортсменисилові види спортуХарчування як чинник підвищення ефективності підготовки спортсменів та профілактики донозологічних станів здоров’я у силових видах спорту (аналітичний огляд літератури)Article