Метаболічна активність остеобластів кісткової тканини у хворих на хронічний панкреатит - Пасієшвілі, Людмила Михайлівна; Железнякова, Нана Мирабівна; В'юн, Тетяна Іванівна; Карая, Олена Володимирівна; В'юн, Сергій Валерійович (ТОВ «ВІТ-А-ПОЛ» (vitapol.com.ua), 2023)
Метаболічна активність остеобластів кісткової тканини у хворих на хронічний панкреатит
Keywords: хронічний панкреатит; остеопороз; поліморфізм рецепторів гена VDR; остеокальцин; 2023у