Основні аспекти організації моніторингу здоров’я населення - Сокол, Костянтин Михайлович; Сокол, В'ячеслав Костянтинович (My University, 2017)
В роботі показані етапи соціально-гігієнічного моніторингу здоров’я населення
Keywords: здоров’я населення; соціально-гігієнічний моніторинг; фактори ризику