Особливості розробки ілюстрацій для дидактичних матеріалів з гістології, цитології та ембріології: власний досвід - Степаненко, Олександр Юрійович; Stepanenko, O.; Самосудова, Людмила Вікторівна; Samosudova, L.; Мар'єнко, Наталія Іванівна; Maryenko, N. (Львівський національний медичний університет ім. Данила Галицького, 2024)
Розробка дидактичних матеріалів з гістології, цитології та ембріології й ілюстративних матеріалів, що лежать у їх основі, потребує диференційованого підходу до підготовки ілюстрацій для навчальних посібників і підручників, лекційних презентацій і матеріалів для проведення практичних занять. Використання різних типів ілюстрацій дозволяє більш гнучко та адаптивно розглядати теоретичний матеріал на лекціях і практичних заняттях та допомагати у вдосконаленні практичних навичок під час роботи з мікропрепаратами.
Keywords: 2024у