Екологічні проблеми й сьогодення - Калініченко, Ольга Василівна; Павлова, Олександра Олегівна (ХНМУ, 2019)
У праці висвітлено екологічну проблему через художні твори письменників.
Keywords: природа; екологія; екологічні проблеми