Клініко-технологічна якість допоміжного стоматологічного матеріалу гіпсу: порівняльна оцінка фізико-механічних властивостей - Сидорова, О.В.; Янишен, Игорь Владимирович (My University, 2016)
Проведення порівняльної оцінки фізико-механічних властивостей гіпсу для покращення якості ортопедичного лікування з урахуванням клінічно-орієнтованої технології виготовлення зубних протезів.
Keywords: гіпс; фізико-механічні властивості