Інтегральний підхід до студента з особливими потребами - Калініченко, Ольга Василівна; Скорбач, Тетяна Василівна; Гепенко, Людмила Олександрівна (Харківський національний медичний університет, 2017)
У дослідженні розкривається поняття "інвалід"та заходи, які можуть допомогти студентам-інвалідам влитися в соціальний колектив.
Keywords: Інвалід; інвалідність; психологічна реабілітація; фізична реабілітація