Проблемні питання діагностики і лікування неонатальних аритмій - Гончарь, Маргарита Олександрівна (My University, 2014)
В статті дискутуються актуальні питання діагностики неонатальних аритмій, наводяться можливі варіанти порушень серцевого ритму та провідності у новонароджених, пропонуються сучасні напрямки лікування пацієнтів в неонатальному періоді.
Keywords: новонароджені; аритмії