Післяреанімаційна хвороба: особливості клінічного перебігу та лікування - Лизогуб, Ксенія Ігорівна (ФОП Звягінцев І. Ф., 2023)
У лекції розглянуто: фази післяреанімаційної хвороби; оксигенація та вентиляція; менеджмент гемодинаміки; проведення медикаментозної та інфузійної терапії; неврологічні аспекти та нейропрогнозування; метаболічний гомеостаз; довгострокова реабілітація; алгоритм лікування ПРБ згідно з рекомендаціями American Heart Association 2020 та основні принципи ведення хворих у відділенні інтенсивної терапії.
Keywords: післяреанімаційна хвороба; лікування післяреанімаційної хвороби; клінічний перебіг післяреанімаційної хвороби