Проблема діабетичної нейропатії в загальномедичній практиці - Малік, Н.В. (My University, 2015)
Таким чином, адекватна терапія діабетичної нейропатії, яка заснована на поєднанні симптоматичних та патогенетичних препаратів, сприяє швидкому поліпшенню загального стану пацієнтів, ефективно знижує прояви іритативно-больового синдрому, сприяє відновленню чутливості, є дієвим засобом профілактики синдрому діабетичної стопи і, тим самим, покращує якість життя пацієнтів.
Keywords: діабетична нейропатія; загальномедична практика