Прогнозування реалізації внутрішньоутробного інфікування у новонароджених - Щербина, Микола Олександрович; Вигівська, Людмила Анатоліївна; Радзішевська, Євгенія Борисівна (Вісник проблем біології і медицини, 2018)
Дослідження присвячено прогнозуванню реалізації внутрішньоутробного інфікування у новонародженного. В результаті проведеного дискримінаційного аналізу були відібрані фактори, які найбільшвпливали на формуванні прогнозу для вірусної, бактеріальної, поєднаної інфекції та побудовано відповідні математичні моделі.
Keywords: перинатальні інфекції; реалізація внутрішньоутробного інфікування; математичні моделі; дискримінаційний аналіз; прогностичні фактори