До 175-річчя з дня народження приват-доцента Володимира Гнатовича Порай-Кошиць - Капустник, Валерій Андрійович; Дащук, Андрій Михайлович (My University, 2022)
У статті описано життєвий та трудовий шлях приват-доцента Володимира Гнатовича Порай-Кошиць. Висококваліфікований лікар-сифілідолог, чудовий викладач, добрий, чуйний і невтомний працівник.
Keywords: дерматологія; венерологія; шпиталь; викладач