Можливості використання інтерактивної платформи «SOCRATIVE» у процесі навчання іноземних студентів стоматологічного факультету ХНМУ - Герман, C.A.; Мовчан, О.В. (Харківський національний медичний університет, 2021)
Впровадження електронних тестів після розбору теоретичного матеріалу є ефективним методом контролю знань студента, що економить час викладача, дає змогу виявити студентів, що не зрозуміли матеріал, провести аналіз незрозумілих питань та помилок. Перспективним напрямом є застосування алгоритмів тестового контролю в реальному часі на базі дистанційних електронних курсів.
Keywords: контроль знань; інтерактивні завдання